קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

צלעות חזיר אפויות לחים בפירורי לחם ברוטב פטריות

צלעות חזיר אפויות לחים בפירורי לחם ברוטב פטריות
צלעות חזיר אפויות ולחות ברוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 587 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, פלפל טחון, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו צלעות חזיר אפויות לחים בפירורי לחם ברוטב פטריות, צלעות חזיר בפירורי לחם עם רוטב שמיר שמנת חמוצה, ו שבת עם רייצ'ל ריי צלעות חזיר עם רוטב שמנת מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 גריז צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'.2 לטפוח צלעות חזיר יבש באמצעות מגבות נייר, ולאחר מכן מתבלים עם מלח מתובל פלפל אבקת שום.3
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
צלעות חזירצלעות חזיר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מניחים את הביצים בקערה, ואז קמח בקערה אחרת ואת פירורי הלחם בקערה אחרת.4
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים שמן וחמאה במחבת מעל חום בינוני.5 לדלות את צלעות חזיר ראשית בקמח ואז ביצים המאפשר כל ביצה עודף לטפטף.6 מעיל אחרון בפירורי לחם מתובלים.7 חום צלעות חזיר בשמן חם על 4-5 דקות לכל צד או עד הלחם הוא חום זהוב בהיר.8
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים
צלעות חזירצלעות חזיר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מעבירים את הצלעות לתבנית האפייה.9 כיסוי עם רדיד.10 סט תנור ל 350 מעלות f. 11
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
אופים במשך כשעה.12 בינתיים בקערה לשלב קרם של מרק פטריות עם פטריות פרוסות, חלב, יין לבן, פלפל שחור ופלפל קאיין (אם משתמשים).13 לאחר אפיית 1 שעה לשפוך את רוטב פטריות על צלעות חזיר, ואז מפזרים גבינת פרמזן.14 להחליף את רדיד ואופים עוד 25-30 דקות או עד צלעות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלעות חזירצלעות חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.