צלעות חזיר אפויות לחים בפירורי לחם ברוטב פטריות
צלעות חזיר אפויות ולחות ברוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 587 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, פלפל טחון, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו צלעות חזיר אפויות לחים בפירורי לחם ברוטב פטריות, צלעות חזיר בפירורי לחם עם רוטב שמיר שמנת חמוצה, ו שבת עם רייצ'ל ריי צלעות חזיר עם רוטב שמנת מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1 גריז צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'.2 לטפוח צלעות חזיר יבש באמצעות מגבות נייר, ולאחר מכן מתבלים עם מלח מתובל פלפל אבקת שום.3
מניחים את הביצים בקערה, ואז קמח בקערה אחרת ואת פירורי הלחם בקערה אחרת.4
מחממים שמן וחמאה במחבת מעל חום בינוני.5 לדלות את צלעות חזיר ראשית בקמח ואז ביצים המאפשר כל ביצה עודף לטפטף.6 מעיל אחרון בפירורי לחם מתובלים.7 חום צלעות חזיר בשמן חם על 4-5 דקות לכל צד או עד הלחם הוא חום זהוב בהיר.8
מעבירים את הצלעות לתבנית האפייה.9 כיסוי עם רדיד.10 סט תנור ל 350 מעלות f. 11
אופים במשך כשעה.12 בינתיים בקערה לשלב קרם של מרק פטריות עם פטריות פרוסות, חלב, יין לבן, פלפל שחור ופלפל קאיין (אם משתמשים).13 לאחר אפיית 1 שעה לשפוך את רוטב פטריות על צלעות חזיר, ואז מפזרים גבינת פרמזן.14 להחליף את רדיד ואופים עוד 25-30 דקות או עד צלעות מכרז.