צלעות חזיר בגריל עם זיגוג כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר בגריל עם זיגוג כתום. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, מלח, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: צלעות חזיר בגריל עם זיגוג כתום, צלעות חזיר עם זיגוג כתום ודבש, ו צלעות חזיר עם זיגוג כתום וג'ינג'ר.
הוראות
מערבבים גלון 1/2 מים קרים, מלח כשר, מלח מעושן, פלפל, עלה דפנה, דבש ושקיות תה בשקית גדולה zip-top.
מניחים את צלעות החזיר לתוך התיק ואת התיק לתוך המקרר.
הסר את הצלעות מן המלח לטפוח יבש עם מגבת נייר. השליכו את המלח ואפשרו לצלעות החזיר להגיע לטמפרטורת החדר, בערך 20 דקות.
הכן מחבת גריל או גריל לחום בינוני גבוה.
מניחים את צלעות החזיר על הגריל ומבשלים 6 עד 8 דקות לכל צד.
הסר לצלחת, לכסות בנייר כסף ולשמור במקום חם בעת ביצוע זיגוג.
מערבבים את שמן השומשום, רוטב סויה, יין לבן, גרידת תפוזים ומיץ, מירין, ג ' ינג ' ר, דבש ומלח ופלפל בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה. מביאים לרתיחה נמוכה ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים כ -10 דקות.
טפטוף על 3 כפות של זיגוג על כל צלע חזיר לשרת מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.