צלעות חזיר עם סיידר בריח תפוחים עם חמאת בייקון אגוז ותפוח ודלורית טיאן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 644 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך דלעת סקווש, מרק עוף פחות נתרן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלעות חזיר בריח סיידר תפוחים, צלעות חזיר עם מיץ תפוחים עם מתכון צ'אטני מייפל-בייקון, ו צלעות חזיר מוגשות סיידר.
הוראות
1
כדי להכין חזיר, לשלב סיידר תפוחים 5 כוסות, 2 כוסות מים, ו 1/3 כוס מלח כשר בקערה גדולה; מערבבים עד שהמלח מתמוסס.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.