קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

צלעות חזיר במרינדה אסיאתיות

צלעות חזיר במרינדה אסיאתיות
צלעות חזיר במרינדה אסיה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 90 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, כמון טחון, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות חזיר במרינדה אסיאתיות, צלעות חזיר ברוטב אסייתי, ו בשר חזיר אסיאתי במרינדה טנדרלוין.

הוראות

1
מניחים את רוטב הסויה, סוכר חום, שום, זנגביל, כמון, וממרח צ ' ילי בשקית רוכסן פלסטיק גדולה וכבדה. מרח את התיק כמה פעמים עם האצבעות שלך כדי לערבב את כל החומרים ביסודיות להמיס את הסוכר החום; מניחים את צלעות החזיר לתוך המרינדה, ולאטום את התיק. אפשר להשרות במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
צלעות חזירצלעות חזיר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר את צלעות החזיר מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה. לנער את המרינדה עודף, גריל צלעות חזיר עד השחמה, הבשר הוא כבר לא ורוד בפנים, ואת הצלעות להראות סימני גריל טוב, 5 עד 7 דקות לכל צד. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.