קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

צלעות חזיר בסגנון כפרי

צלעות חזיר בסגנון כפרי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו צלעות חזיר בסגנון כפרי. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 541 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מרק עוף, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את עלי הדפנה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. נסו צלעות חזיר בסגנון כפרי, צלעות חזיר מטוגנות בסגנון כפרי, ו צלעות חזיר מטוגנות בסגנון כפרי, ירקות קלויים ורוטב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. טפחו על הצלעות יבשות, מתבלים במלח ומפזרים 1/2 כפית פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
מוסיפים את הצלעות בקבוצות ומבשלים עד להשחמה, כ -8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מוציאים לצלחת.
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד להשחמה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
מוסיפים את 1 כפית הפפריקה הנותרת ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את הבירה; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 8 דקות, מגרדים את תחתית הסיר בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים את מרק העוף, עלי הדפנה והטימין; כשהנוזל מתחיל להתבשל, מחזירים את הצלעות לסיר ומעבירים לתנור. מבשלים, ללא כיסוי, הופכים את הצלעות פעם או פעמיים, עד שהבשר כמעט רך, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מערבבים את החומץ והדבש בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
10
מוציאים את הסיר מהתנור ומניחים על הכיריים; מביאים לרתיחה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
מוסיפים את תערובת החומץ ומביאים לרתיחה, ואז מחזירים את הסיר לתנור. ממשיכים לצלות, ללא כיסוי, עד שהצלעות רכות, 15 עד 20 דקות נוספות. מחזירים את הסיר לכיריים ומעבירים את הצלעות לצלחת. מביאים את הרוטב לרתיחה על אש בינונית; מסירים את השומן ומבשלים עד שהוא מסמיך, 10 עד 15 דקות. מחזירים את הצלעות לסיר ומחממים. השלך את עלי הדפנה והטימין. צילום: קון פולוס
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר וחזירים אחרים על האש עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. אתה יכול לנסות שנייםמרתפים של סילבר אלון נהר רוסי פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
עמק הנהר הרוסי שלנו משנת 2009 פינו נואר בעל צבע אודם עם הדגשות סגולות ואף מורכב של עלי כותרת של ורדים טריים, לילך, תפוחים מסוכרים, תבליני אפייה מתוקים ורמז למנטה. יש לו התקפה עשירה ורחבה על החיך ותווים של קרמל, חמאה ופירות אדומים בשלים. יין אקספרסיבי זה בעל גימור מאוזן של פירות, תבלינים, חומציות טבעית בהירה וטאנינים עדינים.