צלעות חזיר בסגנון כפרי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו צלעות חזיר בסגנון כפרי. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 541 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מרק עוף, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את עלי הדפנה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. נסו צלעות חזיר בסגנון כפרי, צלעות חזיר מטוגנות בסגנון כפרי, ו צלעות חזיר מטוגנות בסגנון כפרי, ירקות קלויים ורוטב עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. טפחו על הצלעות יבשות, מתבלים במלח ומפזרים 1/2 כפית פפריקה.
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הצלעות בקבוצות ומבשלים עד להשחמה, כ -8 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד להשחמה, כ -10 דקות.
מוסיפים את 1 כפית הפפריקה הנותרת ומתבלים במלח.
מוסיפים את הבירה; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 8 דקות, מגרדים את תחתית הסיר בכף עץ.
מוסיפים את מרק העוף, עלי הדפנה והטימין; כשהנוזל מתחיל להתבשל, מחזירים את הצלעות לסיר ומעבירים לתנור. מבשלים, ללא כיסוי, הופכים את הצלעות פעם או פעמיים, עד שהבשר כמעט רך, בערך 1 שעה.
מערבבים את החומץ והדבש בכוס מדידה.
מוציאים את הסיר מהתנור ומניחים על הכיריים; מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את תערובת החומץ ומביאים לרתיחה, ואז מחזירים את הסיר לתנור. ממשיכים לצלות, ללא כיסוי, עד שהצלעות רכות, 15 עד 20 דקות נוספות. מחזירים את הסיר לכיריים ומעבירים את הצלעות לצלחת. מביאים את הרוטב לרתיחה על אש בינונית; מסירים את השומן ומבשלים עד שהוא מסמיך, 10 עד 15 דקות. מחזירים את הצלעות לסיר ומחממים. השלך את עלי הדפנה והטימין. צילום: קון פולוס
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר וחזירים אחרים על האש עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. אתה יכול לנסות שנייםמרתפים של סילבר אלון נהר רוסי פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
![טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר]()
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
עמק הנהר הרוסי שלנו משנת 2009 פינו נואר בעל צבע אודם עם הדגשות סגולות ואף מורכב של עלי כותרת של ורדים טריים, לילך, תפוחים מסוכרים, תבליני אפייה מתוקים ורמז למנטה. יש לו התקפה עשירה ורחבה על החיך ותווים של קרמל, חמאה ופירות אדומים בשלים. יין אקספרסיבי זה בעל גימור מאוזן של פירות, תבלינים, חומציות טבעית בהירה וטאנינים עדינים.