צלעות חזיר בסגנון קנזס סיטי
צלעות חזיר בסגנון קנזס סיטי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1610 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 28 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, מים, חרדל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: צלעות בסגנון קנזס סיטי, ברביקיו: קנזס סיטי בסגנון צלעות, ו צלעות גב לתינוק בסגנון קנזס סיטי יחד עם יין שחור אותנטי ראש Gnarly.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את הממברנה הלבנה הדקה בצד העצם של הצלעות.
מערבבים יחד את הסוכר החום, חרדל יבש, קאיין, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל בקערה קטנה. עיסוי לשפשף את הצלעות ולתת לשבת במשך 1 שעה או עד לילה.
אם בישול על הגריל, מניחים את צלעות בשר בצד למטה ליד גחלים בינוני חם כי הם כ 225 מעלות F. החום העקיף יבשל אותם לאט יותר, מה שהופך אותם רך. אפשר לבשל במשך 1 שעה. להפוך צלעות כל חצי שעה ולהוסיף רוטב ברביקיו מקנזס סיטי. מבשלים עד הצלעות מכרז, על 3 עד 4 שעות.
אם בישול בתוך הבית, במקום במחבת צלייה עם מתלה. מרח את הצלעות ברוטב ברביקיו מקנזס סיטי ואוהל חתיכת רדיד אלומיניום מעליהן. בתנור שחומם מראש 350 מעלות F., מניחים את הצלעות, מתערבב עם הרוטב כל 30 דקות ומסיר את נייר הכסף במשך 30 הדקות האחרונות ומבשל עד מכרז המזלג, על 2 1/2 עד 3 שעות.
בסיר רוטב קטן על חום בינוני גבוה, לחמם את השמן ולהוסיף את הבצל, בישול עד שקוף.
מוסיפים את שאר החומרים בקערה גדולה ומערבבים יחד.
הוסף למחבת רוטב ולתת להתבשל במשך 30 עד 45 דקות. השתמש כדי למרוח את הצלעות חילוף חזיר.