קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן

צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן
המתכון קלאסי צלעות חזיר ברביקיו עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך כמון טחון, זנגביל טחון, אבקת צ'ילה מקסיקנית חדשה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלעות בקר בגריל עם רוטב ברביקיו מעושן ומתוק, צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון, ו צלעות חזיר ברוטב ברביקיו לבן.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את השום, מלח, סוכר חום, פפריקה מעושנת, אבקת צ ' ילה, פלפל שחור, מרווה, טימין, חרדל יבש, כמון, כוסברה, זנגביל, ופלפל קאיין אם משתמשים. בנדיבות מעיל את הצלעות עם לשפשף ואז לעטוף כל לוח בשכבה כפולה של ניילון לעטוף ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. לעשות קדימה: כדי לפתח טעם מקסימלי, למקם את הצלעות, מצופה לשפשף, במקרר לצנן לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אבקת חרדלאבקת חרדל
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף. אם יש לך מתלה קירור מתכת שטוח, לסדר אותו בתבנית אפייה ומניחים את הצלעות, צד העצם למטה, על המדף. אם אין לך מדף, מניחים את הצלעות, צד העצם למטה, ישירות על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
אופים את הצלעות עד הבשר רך ומתחיל למשוך מן העצמות, 1 1/2 עד 2 שעות. בשלב זה, הצלעות מוכנות להיות מוגשות, אבל אנחנו ממליצים לקחת את הזמן כדי לסיים אותם על הגריל (או על broiler), תוך זיגוג עם רוטב ברביקיו תוצרת בית. האם קדימה: צלעות ניתן אפוי מראש ונשמר, עטוף בנייר כסף, בטמפרטורת החדר במשך 4 עד 6 שעות, לפני שסיימו אותם על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1
בסיר כבד, בינוני על חום נמוך בינוני, לבשל את הבייקון עד השומן הופך את הבייקון מתחיל חום, על 10 דקותלא לתת את הבייקון לקבל פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצלים וממשיכים לבשל, מכוסים ומערבבים מדי פעם, עד הבצלים רכים ושקופים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים את השום, מרווה, קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את הפפריקה המעושנת, אבקת צ 'ילה, כמון, פלפל שחור, וג' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מוסיף את הקפה, סוכר חום, חרדל צהוב, רוטב ווסטרשייר, וחומץ ומערבבים היטב לשלב. להעלות את החום עד בינוני ולהביא את הרוטב לרתיחה, גירוד הסיר עם כף עץ כדי להסיר כל חתיכות משחימים מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חרדל צהובחרדל צהוב
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הקטשופ, הרוטב החריף ועלי המפרץ, ואז מנמיכים את החום לנמוך במידה בינונית ומבשלים את הרוטב עד שהוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של הכפית אבל הוא לא עבה כמו קטשופ, בערך 30 דקות. לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר חומץ או רוטב חריף לטעום ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
הסר וזרוק את עלי המפרץ. לעשות קדימה: רוטב ברביקיו יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום במקרר, עד 2 שבועות. לחמם את הרוטב בעדינות על הכיריים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
בעוד רוטב ברביקיו הוא רותח, להכין את הגריל שלך לבישול ישיר חום מעל חום בינוני גבוה: אם באמצעות גריל פחם, לפתוח את פתחי האוורור על החלק התחתון של הגריל ולהדליק המתנע ארובה גדולה מלאה פחם (רצוי עץ). כאשר הגחלים מכוסים באפר לבן-אפור (כ -20 עד 30 דקות מאוחר יותר), להפיץ אותם על המדף התחתון של הגריל, משאיר מקום לצד אחד כי הוא שווה לגודל של האוכל כדי להיות בגריל, כך שניתן להעביר אותו שם במקרה של התלקחות קופצים. בדוק את החום של הפחם על ידי החזקת היד שלך 5 אינץ ' מעל הגחלים במשך כ 3 שניות עבור חום בינוני גבוה. אם הפחם חם מדי, להמשיך לתת לו לשרוף עד שהוא מגיע בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
אם באמצעות גריל גז, מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בהתאם לגודל של הגריל שלך, מקום 1 או 2 לוחות, צד העצם למטה, על החום מברשת את הצד מכוסה שומן בנדיבות עם רוטב ברביקיו. גריל הצלעות, מכוסה, במשך 2 דקות. הפוך את הלוח, לצחצח את צד העצם עם רוטב, וגריל, מכוסה, עד שהרוטב בצד מכוסה השומן הוא caramelized וקל חרוך, 1 עד 2 דקות. הפוך את הלוח ולהמשיך צלייה, מכוסה, עד הרוטב בצד העצם הוא caramelized וקל חרוך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח במשך 10 דקות. במידת הצורך, חזור על תהליך הצלייה וזיגוג עם לוח הצלעות השני.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים בין הצלעות ומגישים מיד עם שפע של רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
צלעות אפויות ניתן גם לסיים את broiler. קו מחבת broiler עם לסכל, ולאחר מכן לארגן את לוחות, צד העצם למטה, על המחבת מברשת את הצד מכוסה שומן עם רוטב ברביקיו. מטגן, 3 עד 4 אינץ ' מהחום, עד שהרוטב בצד מכוסה השומן מתחיל לקרמל וקל char, 2 עד 3 דקות. הפוך את הלוח, לצחצח את צד העצם עם רוטב ברביקיו, ולהמשיך לצלות עד שהרוטב בצד מכוסה העצם מתחיל לקרמל ופחם קל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

מרכיבים

170פלפל האבנרובייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל קאיין (אופציונלי)פלפל קאיין (אופציונלי)1גבינת פרמזן מגוררתאנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילהאנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילהאנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילה2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ סיידר, ועוד טעםחומץ סיידר, ועוד טעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה מבושלקפה מבושל1גבינת פרמזן מגוררת1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2קרום: פירורי קרקר גרהם1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבש, עדיף של קולמןחרדל יבש, עדיף של קולמן2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עלי מרווה טריים קצוציםעלי מרווה טריים קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים5ציפורןשום, טחוןשום, טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע3מקפיםמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, ועוד לפי הטעםמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, ועוד לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתמלח כשר, עדיף קריסטל יהלוםמלח כשר, עדיף קריסטל יהלום6קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק6קצת קישואים קצוציםפפריקה מעושנת זמינה ברוב הסופרמרקטים. פימנטון דה לה ורה (בספרדית: Pimentón de La Vera) היא צ'ילה אדומה ומתוקה הגדלה בעמק לה ורה שבמערב ספרד, והיא מיובשת בעשן לפני שהיא נטחנת לאבקה. זה זמין בחנויות מזון מיוחדות באינטרנט ב LaTieפפריקה מעושנת זמינה ברוב הסופרמרקטים. פימנטון דה לה ורה (בספרדית: Pimentón de La Vera) היא צ'ילה אדומה ומתוקה הגדלה בעמק לה ורה שבמערב ספרד, והיא מיובשת בעשן לפני שהיא נטחנת לאבקה. זה זמין בחנויות מזון מיוחדות באינטרנט ב LaTie2לוחותחזיר בסגנון סנט לואיס spareribs (כ 7 פאונד בסך הכל) או 2 לוחות צלעות חזיר spareribs (כ 8 פאונד בסך הכל)חזיר בסגנון סנט לואיס spareribs (כ 7 פאונד בסך הכל) או 2 לוחות צלעות חזיר spareribs (כ 8 פאונד בסך הכל)1גבינת פרמזן מגוררתפפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורהפפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורה2קרום: פירורי קרקר גרהםפפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורהפפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורה1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל צהובחרדל צהוב

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות חזיר עובד ממש טוב עם פינו נואר, שיראז, ו Zinfandel. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.