קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות חזיר דבש-פקאן

צלעות חזיר דבש-פקאן
צלעות חזיר דבש-פקאן דורש כ 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך דבש, קמח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו צלעות חזיר דבש-פקאן, צלעות חזיר דבש פקאן מדהימות, ו צלעות חזיר פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תחפור צלעות חזיר בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה; מוסיפים צלעות חזיר ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר צלעות חזיר, ולנקז על מגבות נייר; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מערבבים יחד דבש ומרכיבים הנותרים; מוסיפים למחבת. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל, מכוסה, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים צלעות חזיר עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.