זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: קציצות טלה מרוקאיות עם harissa & קוסקוס, קציצות הודו מרוקאיות עם קוסקוס הדרים, ו קוסקוס מרוקאי.
הוראות
1
שלב כבש, בצל, חריסה ופטרוזיליה עלים שטוחים ועונה, להתגלגל לתוך כדורי בשר בגודל כדור גולף ומטגנים את במחבת חמה בינונית עד coloured.In מחבת כבדה, מטגנים את הבצל, השום והזנגביל עד לריכוך, מוסיפים את התבלינים ומבשלים 1-2 דקות
מוסיפים את העגבניות והמשמשים, ואז מוסיפים את כדורי הבשר, ממלאים את המניה ומכסים במכסה ומבשלים 30 דקות אחרי 20 דקות מוסיפים את הדבש והעונה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3
מניחים את הקוסקוס בקערה ושופכים על המניה הרותחת, מכסים בניילון נצמד ועוזבים לעמוד במשך 5 דקות, מזלג דרך להפריד את הגרגרים ואז מוסיפים עשבי תיבול קצוצים, שקדים קלויים, מיץ לימון, שמן זית ומלח ופלפל ומערבבים.