צלעות חזיר וכרוב כבוש
צלעות חזיר וכרוב חזיר עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תפריט התוספות שלכם. מנה אחת מכילה 345 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים . אדם אחד התרשם מהמתכון. לכו לחנות וקנו שמנת, ציר עוף, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 61% . מתכונים דומים: צלעות חזיר בקארי וכרובית עם אורז בסמטי , צלעות חזיר גאראם מסאלה עם יוגורט נענע וקוסקוס מתובל , וצלע נתח חזיר מזוגגת מייפל עם רוטב תמרים וקוסקוס קלוי עם צנוברים .
הוראות
מפזרים מלח ופלפל על צלעות חזיר. במחבת גדולה, משחימים את הצלעות משני הצדדים בשמן.
ערבבו את הכרוב הכבוש, ציר הבשר, הקימל והפפריקה; שפכו את הבשר על הצלעות בעזרת כף. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; כסו ובשלו על אש קטנה במשך 20-25 דקות או עד שמדחום הבשר יראה 160 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הבשר ושומרים אותו חם.
מפזרים קמח מעל כרוב כבוש; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את השמנת החמוצה.