היראמה נו מושיאקי (פלונדר מאודה)
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך גרידת לימון, דג סנדל, רוטב סויה dashi, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סנדל מאודה עם קוסקוס ירקות, קאריבה דג סנדל, ו דג סנדל רוחש (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית לחתוך את נייר הקלף לתוך עיגולים גדולים. הדרך בה אני עושה זאת היא לחתוך תחילה ריבועים את התפקיד על ידי קיפול אותו למשולש ואז חיתוך לאורך הקצה.
הניחו את פיסת נייר הקלף המרובעת לפניכם וקפלו אותה לשניים ואז שוב במחצית, מה שאמור לתת לכם פיסת נייר קלף מרובעת בעובי 4 שכבות. שים את זה על משטח שטוח עם הקצוות לחתוך פונה ממך ואז למקם קערה גדולה על גבי הנייר מפינה אחת לחתוך לשני, מעקב אחר קווי המתאר.
תפסיק עם זה ויהיה לך מעגל מושלם.מחממים את התנור ל 400 מעלות F ולהזיז את המתלה למיקום התחתון.
מניחים רבע מהפטריות והכרישה במרכז ואז מניחים פילה של דג סנדל על גבי. מקפלים את נייר הקלף כדי להפוך את "טאקו". עכשיו, לקפל את שתי הפינות בתוך ומעלה (ראה תמונה למטה) אז זה יוצר סירה.התחל לקפל מעל נייר הקלף מפינה אחת ועצור כשני שלישים מהדרך.
הוסף 1 ק "ג של מירין, 1 ק" ג של סאקה ו 2 כפית של רוטב סויה dashi לתוך הנרתיק. אם אין לך רוטב סויה dashi, אתה יכול להשתמש רוטב סויה רגיל עם כמה אבקת dashi זרועים.סיום קיפול מעל נייר הקלף ולאחר מכן לאטום את הסוף על ידי תוחב את הקצה מתחת לקפל הסופי. לעמוד שקיות על התפר (כך החלקים המקופלים פונים למעלה) על תבנית אפייה ולשים בתנור.
אופים במשך כ 15 דקות (תלוי כמה עבה פילה שלך היו).
הסר מהתנור ולפתוח את שקיות על צלחת לשרת, לקישוט עם כמה בצל ירוק, גרידת לימון, ו shichimi togarashi. אני בדרך כלל מגיש את זה עם קערת אורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו