צלעות חזיר ופלפל אדום קלוי אופים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו תבנית אפייה עם נייר או מעיל עם תרסיס nonstick.
מערבבים קמח ופירורי לחם בקערה רדודה. בקערה קטנה, להכות ביצים ומים יחד.
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית. מטבל צלעות בתערובת ביצה, לדלות בקמח תערובת פירור, ולסדר צלעות במחבת חמה. צלעות חומות קלות עד חום זהוב משני הצדדים מבושל דרך.
הסר ממחבת, ומניח על תבנית אפייה מוכנה. צלעות עילית עם רצועות פלפלים אדומים קלויים. תניח בצד.
בסיר קטן, להמס חמאה על חום בינוני. מוסיפים לאט קמח, ערבוב עם להקציף עד חום בהיר. לאט לאט מקציפים חלב לקמח וממשיכים לטאטא עד שהרוטב מתעבה.
הסר מהחום, ומערבבים פטריות ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. באופן שווה מעל כל קוצצים עם רוטב לבן פטריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -15 דקות.