זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו תבנית אפייה עם נייר או מעיל עם תרסיס nonstick.
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית. מטבל צלעות בתערובת ביצה, לדלות בקמח תערובת פירור, ולסדר צלעות במחבת חמה. צלעות חומות קלות עד חום זהוב משני הצדדים מבושל דרך.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.