מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, מים, מקינטוש ותפוחי גלאן, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: צלעות חזיר רסק תפוחים, צלעות חזיר ורסק תפוחים, ו צלעות חזיר ורסק תפוחים.
הוראות
1
מערבבים יחד חלב 2 כפיות מלח בצלחת 3 ליטר רדודה, ולאחר מכן מוסיפים צלעות חזיר. להשרות, מכוסה ומקורר, מתהפך פעם אחת, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
1
לקלף, ליבה, וקוצצים גס תפוחים, ולאחר מכן מערבבים יחד עם מרכיבים הנותרים רסק תפוחים בסיר כבד 3 ליטר. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ואז להפחית את החום נמוך בינוני לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים מתפרקים, 15 עד 20 דקות. להשליך עלה דפנה תפוחים מחית עם מזלג. שמור על רסק תפוחים חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים תנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
הרם צלעות חזיר מחלב 1 בכל פעם, נותן לטפטף עודף, ודלות בפירורי לחם, לטפוח קל פירורים כדי לעזור לדבוק, ולאחר מכן להעביר למגש, הסדרת שכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
צלעות חזיר
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
חום 2 כפות שמן ו 2 כפות חמאה ב מחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, ואז צלעות חזיר sauté ב 2 או 3 קבוצות, ללא צפיפות, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, 5 עד 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר כמו מבושל למגש ולשמור חם בתנור. (
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הוסף עוד שמן וחמאה למחבת לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים צלעות חזיר עם רסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
צלעות חזיר
1
* צלעות חזיר ניתן להשרות בחלב עד 4 שעות.* רסק תפוחים יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם לפני ההגשה.