קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

צלעות חזיר טריאקי-פורטובלו

צלעות חזיר טריאקי-פורטובלו
ייתכן שסלט חזיר טריאקי-פורטובלו הוא מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 8 מנות עם 644 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.63 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -6 שעות ו-25 דקות . לכו לחנות וקנו בצל, צלי סלט חזיר, מים ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . עם ציון Spoonacular של 72% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: סלט חזיר צלוי בתפוחים , סלט חזיר מזוגג בסוכר חום ובלסמי , וצלי סלט חזיר עסיסי ורך .

הוראות

1
חותכים את הצלי לשניים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים קמח ותיבול לסטייק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח, 8 אינץ'טורטיות קמח, 8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את הבשר, מנה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
במחבת גדולה, לטגן בכף שמן אחת מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים את הבשר והנוזלים לסיר בישול איטי בנפח 4 ליטר. באותה מחבת, מטגנים את הפטריות והבצל בשמן הנותר עד לריכוך; מוסיפים לסיר בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה קטנה, ערבבו את המים, רוטב הטריאקי ותערובת הרוטב; שפכו מעל. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוציאים את הבשר לצלחת הגשה ושמים אותו חם. מסירים שומן מנוזלי הבישול ומעבירים לסיר גדול. מביאים את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
ערבבו קורנפלור ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; ערבבו בהדרגה לתוך הסיר. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם בשר חזיר ואורז.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®אפונה גויה®