צלעות חזיר טריאקי-פורטובלו
ייתכן שסלט חזיר טריאקי-פורטובלו הוא מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 8 מנות עם 644 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.63 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -6 שעות ו-25 דקות . לכו לחנות וקנו בצל, צלי סלט חזיר, מים ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . עם ציון Spoonacular של 72% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: סלט חזיר צלוי בתפוחים , סלט חזיר מזוגג בסוכר חום ובלסמי , וצלי סלט חזיר עסיסי ורך .
הוראות
חותכים את הצלי לשניים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים קמח ותיבול לסטייק.
מוסיפים את הבשר, מנה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה, לטגן בכף שמן אחת מכל הצדדים.
מעבירים את הבשר והנוזלים לסיר בישול איטי בנפח 4 ליטר. באותה מחבת, מטגנים את הפטריות והבצל בשמן הנותר עד לריכוך; מוסיפים לסיר בישול איטי.
בקערה קטנה, ערבבו את המים, רוטב הטריאקי ותערובת הרוטב; שפכו מעל. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים את הבשר לצלחת הגשה ושמים אותו חם. מסירים שומן מנוזלי הבישול ומעבירים לסיר גדול. מביאים את הנוזל לרתיחה.
ערבבו קורנפלור ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; ערבבו בהדרגה לתוך הסיר. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 2 דקות או עד להסמכה.
מגישים עם בשר חזיר ואורז.