קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

צלעות חזיר מזוגגות בורבון וביצים מטוגנות

צלעות חזיר מזוגגות בורבון וביצים מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר מזוגגות בורבון וביצים מטוגנות. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ביצים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות בורבון, חרדל וצלעות חזיר מזוגגות בורבון, ו צלעות חזיר מזוגגות בורבון # SundaySupper.

הוראות

1
בקערה קטנה לשלב סוכר חום, פפריקה מעושנת, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל. לשפשף תערובת סוכר חום על צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
צלעות חזירצלעות חזיר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הקצפה תת-קרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים צלע חזיר ומבשלים עד משחימים היטב, על 4 דקות. הפוך חזיר ומבשל עד השחמה בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
תוסיף בורבון למחבת. המשך לבשל עד הנוזל צמצם זיגוג כהה, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר צלעות חזיר וכל זיגוג שנותר מן המחבת ואת השמורה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר צלעות חזיר לצלחת גדולה לנוח, לשפוך כל זיגוג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
לחסל מחבת עם מגבת נייר. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה, להוסיף שמן, וחום עד מנצנץ. מטגנים את הביצים עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מעל כל צלע חזיר עם ביצה, מפזרים בצל ירוק, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'