קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות50
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת יום השנה ה -35

עוגת יום השנה ה -35
עוגת יום השנה ה -35 לוקחת בערך 2 שעות ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 264 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 50. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, תמצית ונילן, קמח עוגה וממרח שמן צמחי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 11%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת יונק דבש ליום השנה ה -35, עוגת יום השנה, ו פינאט " עוגת יום השנה ה -100.

הוראות

1
מכסים 20 אינץ'. איקס 14 אינץ'. הגשת לוח עם אריזת מתנה, מקליטה לעטוף לחלק האחורי של לוח. מכסים את הלוח עטוף עם צלופן ברור באותו אופן; להפריש. קו שני משומן ומקומח 13 אינץ'. איקס 9-ב. אפייה מחבתות עם נייר שעווה; משמנים ומקמחים את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
לשכבת העוגה הראשונה, בקערה גדולה, שמנת 1 כוס בתוספת 2 כפות חמאה, מחצית מגבינת השמנת ו 2-1 / 4 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים 6 ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה 3/4 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
4
מוסיפים 2-1 / 4 כוסות קמח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
יוצקים לתבנית מוכנה אחת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת. חזור על שכבת העוגה השנייה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לציפוי, בקערה גדולה, חמאת שמנת עד שהיא בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
הוסף מספיק חלב כדי להשיג עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
בעזרת סכין משוננת, רמת צמרות של עוגות במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
10
מניחים שכבת עוגה אחת על לוח מכוסה. פרוסט למעלה עם 1-1 / 2 כוסות זיגוג; מורחים מילוי פטל עד 1/2 אינץ'. של קצוות. למעלה עם השכבה הנותרת. החלק העליון של הכפור ודפנות העוגה עם ציפוי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
לשמיכת פונדנט, בקערה גדולה של מערבל מעמד כבד, מורחים שמן צמחי שמנת עד שהוא בהיר ורך. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת פירורים. מקציפים בהדרגה סירופ תירס במהירות נמוכה (התערובת תהיה נוקשה).
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
על משטח עבודה מאובק בסוכר של קונדיטורים, מרדדים פונדנט ל-10-1 / 2 אינץ'. כיכר; לקצץ 1/4 ב. מכל הצדדים עם גלגל מאפה מחורץ. בהתייחסו איור. 1, להשתמש ישר קצה של שליט כדי ליצור קו מקביל 1/4 ב. מכל קצה מחורץ על ידי לחיצה עדינה כלפי מטה כדי ליצור חריצים רדודים. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
13
ציון קו מקביל 1 ב. מן השורה האחרונה בכל צד. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
14
בהתייחסו איור. 4, להשתמש בסרגל כדי ליצור ארבעה 5-ב. ריבועים. ציון קו מקביל 1 ב. מכל צד של שני קווים מצטלבים במרכז השמיכה. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
15
צור ריבוע אלכסוני (בערך 1-3/4 אינץ'.) במרכז כל ריבוע גדול יותר. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
16
מקם בזהירות את שמיכת הפונדנט באלכסון מעל העוגה, כורך את הקצוות בצדדים, כמו באיור.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
17
עם צבעי מאכל ומכחול נקי, צבע ריבועי שמיכה בצבע טורקיז ובורדו; כתם בעדינות במגבות נייר. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
18
החלק העליון של שמיכת הפונדנט המוגמר צריך להיראות כמו תאנה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
19
עבור צילינדר לב, במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים לבן; מערבבים עד שהתערובת חלקה. מגניב מעט. על נייר שעווה, צייר 2 אינץ'. לב. ציפוי ממתקי צינור לאורך קצה הלב; תן להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
20
מורחים את ציפוי הממתקים שנותר בתוך הלב; להחליק בעזרת מרית ולתת להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
21
צבע לב בורדו; כתם בעדינות במגבות נייר ותן להתייבש. ציפוי סוכריות צינור לאורך הקצוות הפנימיים של הלב; צינור " 35 " בתוך הלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
22
תן להתייבש. בעזרת סכין חדה, צור חריץ בפינה הפנימית של העוגה; הכנס טופר לב.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.