צלעות חזיר מטוגנות בסגנון קייג'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Cajun מתובל צלעות חזיר מטוגן במחבת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, קמח עצמי עולה, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח העצמי עולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אגס ועוגת Frangipane דובדבן מיובש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. נסו הטילפיה המתובלת בקג'ון של נטלי מטוגנת בפאן-פריד, אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון, ו צלעות חזיר מחבת בדבש חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות חזיר עם כפית 1. תיבול.
לשלב תיבול הנותרים, קמח, קמח תירס. לדלות צלעות חזיר בתערובת קמח, מתנער עודף.
ממיסים חמאה בשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים צלעות חזיר ומבשלים 8 עד 10 דקות בכל צד או עד לסיום. לסחוט מיץ מלימון על צלעות חזיר, ומקשטים, אם תרצה.
* ניתן להחליף תיבול קריאולי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.