מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך יוגורט חלב מלא, לימונים, דבש פריחת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יוגורט עם תאנים, גרנולן ודבש, תאנים בקרמל דבש עם יוגורט, ו תאנים טריות עם דבש, יוגורט ואגוזים.
הוראות
1
באמצעות מקלף ירקות, לחתוך את הקליפה מ 2 תפוזים (חלק כתום בלבד) ו מ 1 לימון (חלק צהוב בלבד).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
מקלף מקום בסיר גדול כבד. מיץ תפוזים ולימונים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הוסף 1 כוס מיץ תפוזים ומיץ לימון 1/4 כוס למחבת אחת (להזמין כל מיצים הנותרים לשימוש אחר).
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך סופג את כל הקצפת, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4
להביא 1/2 כוס שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים תערובת ג 'לטין מרוכך ומערבבים עד ג' לטין מתמוסס לחלוטין, על 1 דקה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
6
הסר מהחום. מערבבים בהדרגה הנותרים 3/4 כוס שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
7
מקציפים תערובת שמנת לתערובת יוגורט. מחלקים יוגורט שמנת תערובת בין שישה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins. לקרר יוגורט קרמים עד סט, לפחות 4 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קרמים יוגורט בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
חותכים סביב קרמים יוגורט כדי לשחרר. הפוך על צלחות; להקיף עם תאנים וסירופ לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
להתיז תמצית וניל
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1
הוספת ג ' לטין מרוכך קרם חם עושה את זה קל יותר להתמוסס. כדי להיות בטוח שזה מומס לחלוטין, להפוך את הכף או מרית כי אתה ערבוב עם ולהפעיל אצבע על תערובת קרם חם. אתה לא צריך להרגיש או לראות שום גרגירי ג ' לטין.