צלעות חזיר מטקסס
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סוכר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. מתכונים דומים: טקסס צלעות ברביקיו, צלעות בקר קצרות בסגנון טקסס, ו צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש.
הוראות
נקו את הצלעות, וקצרו כל עודף שומן. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר, 1/4 כוס מלח, פלפל שחור טחון, פפריקה, 1 כפית פלפל קאיין, ואבקת שום. צלעות מעילים בנדיבות עם תערובת תבלינים.
מניחים את הצלעות בשני מחבתות קלייה 10x15 אינץ', נערם שני מדפים של צלעות למחבת. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות.
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
אופים חשופים במשך 3 עד 4 שעות, או עד הצלעות רכות וכמעט להתפרק.
הסר 5 כפות של טפטוף מהחלק התחתון של מחבתות קלייה, ומניח במחבת מעל חום בינוני. מבשלים בצל בטפטופים מחבת עד משחימים קלות ומכרז. מערבבים בקטשופ, וחום במשך 3 עד 4 דקות יותר, ערבוב כל הזמן. לאחר מכן, מערבבים במים וסוכר חום, ומתבלים לפי הטעם עם פלפל קאיין, מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 שעה, הוספת מים לפי הצורך כדי להשיג עובי הרצוי.
מחממים גריל לחום בינוני-נמוך.
כאשר מוכן גריל, להוסיף שבבי עץ ספוג לגחלים או לקופסת המעשן של גריל גז. באח גריל שמן קל.
מניחים צלעות על הגריל שני מתלים בכל פעם, כך שהם לא צפופים. מבשלים 20 דקות, מסתובבים מדי פעם. צלעות ברוטב במהלך 10 הדקות האחרונות של צליה, כך הרוטב לא לשרוף.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.