קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות37
מגזין

צלעות חזיר מטקסס

צלעות חזיר מטקסס
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סוכר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. מתכונים דומים: טקסס צלעות ברביקיו, צלעות בקר קצרות בסגנון טקסס, ו צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש.

הוראות

1
נקו את הצלעות, וקצרו כל עודף שומן. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר, 1/4 כוס מלח, פלפל שחור טחון, פפריקה, 1 כפית פלפל קאיין, ואבקת שום. צלעות מעילים בנדיבות עם תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הצלעות בשני מחבתות קלייה 10x15 אינץ', נערם שני מדפים של צלעות למחבת. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים חשופים במשך 3 עד 4 שעות, או עד הצלעות רכות וכמעט להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר 5 כפות של טפטוף מהחלק התחתון של מחבתות קלייה, ומניח במחבת מעל חום בינוני. מבשלים בצל בטפטופים מחבת עד משחימים קלות ומכרז. מערבבים בקטשופ, וחום במשך 3 עד 4 דקות יותר, ערבוב כל הזמן. לאחר מכן, מערבבים במים וסוכר חום, ומתבלים לפי הטעם עם פלפל קאיין, מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 שעה, הוספת מים לפי הצורך כדי להשיג עובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
כָּתֵףכָּתֵף
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מחממים גריל לחום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
כאשר מוכן גריל, להוסיף שבבי עץ ספוג לגחלים או לקופסת המעשן של גריל גז. באח גריל שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מניחים צלעות על הגריל שני מתלים בכל פעם, כך שהם לא צפופים. מבשלים 20 דקות, מסתובבים מדי פעם. צלעות ברוטב במהלך 10 הדקות האחרונות של צליה, כך הרוטב לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות