צלעות חזיר ממולא ירקות גבינה
צלעות חזיר ממולא ירקות גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 633 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, גבינת צ'דר חדה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צלעות חזיר עם תפוחים חריפים, צלעות חזיר צלויות עם ירקות גביני, ו שום גביני & צלעות חזיר סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים סלרי, בצל, גזר ופלפל פעמון כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים; להסיר מהחום. מערבבים גבינה, טימין, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית.
חותכים כיס עמוק אופקית בכל צלע חזיר בצד הבשר של העצם. ממלאים כיסים בתערובת ירקות. פתחים מאובטחים עם קיסמים.
מחממים שמן באותו מחבת על חום בינוני. לבשל חזיר בשמן על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום בהיר.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מקום בתבנית אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
מכסים בחוזקה ואופים 30 דקות. לחשוף ולאפות כ 30 דקות יותר או עד חזיר הוא מעט ורוד כאשר לחתוך ליד העצם על הצדדים unstuffed של צלעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.