תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר ממולא. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, צלעות חזיר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות, ו צלעות חזיר ממולאות.
הוראות
1
להקציף מלח וסוכרים ב 2-ליטרים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
מוסיפים צלעות חזיר ומכסים. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
3
הסר את צלעות החזיר מן המלח יבש היטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
מלח
4
במחבת סאוט כבדה וגדולה, מתחילים לטגן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים סלרי, בצל ושום למחבת ומאפשרים לטגן עם בייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
שום
בייקון
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים רוזמרין, מרווה ופטרוזיליה לאחר בייקון מבושל במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
פטרוזיליה
בייקון
מרווה
7
לטגן עד ריחני. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
8
בקערה גדולה מוסיפים לחם תירס, חמוציות מיובשות ומניות עוף. מערבבים בתערובת הירקות המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
ציר עוף
לחם תירס
ירק
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מערבבים היטב.
10
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל. דחוף את הקוצץ עם כ 1/2 כוס מלית. השתמש בקיסמים כדי לעזור לאטום את הצלעות. גריל את הצלעות במשך 5 עד 7 דקות לכל צד. טמפרטורה פנימית צריכה להיות 145 מעלות F. לאפשר קוצצים לנוח במשך 5 דקות לפני ההגשה.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.