צלעות חזיר ממולאות
צלעות חזיר ממולאות הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 40 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 549 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, מלח כשר, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות, ו צלעות חזיר ממולאות.
הוראות
להקציף מלח וסוכרים ב -2 ליטרים של מים קרים.
מוסיפים צלעות חזיר ומכסים. מקררים במשך שעה 1.
מוציאים את צלעות החזיר מהמלוח ומייבשים היטב.
במחבת גדולה עם תחתית כבדה, מתחילים לטגן בייקון.
מוסיפים סלרי, בצל ושום למחבת ומניחים לטגן עם הבייקון הפריך.
מוסיפים רוזמרין, מרווה ופטרוזיליה לאחר שבייקון התבשל במשך 8 עד 10 דקות.
מטגנים עד ריחני. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה מוסיפים לחם תירס, חמוציות מיובשות וציר עוף. מערבבים פנימה את תערובת הירקות המבושלת.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל. ממלאים את קוצצים עם כ 1/2 כוס מלית. השתמש קיסמים כדי לעזור לאטום את צלעות. צולים את הצלעות במשך 5 עד 7 דקות לכל צד. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 145 מעלות צלזיוס. אפשר לקצוץ לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
ניתן לשלב צלעות חזיר עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות קליי שאנון שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
![קליי שאנון שרדונה]()
קליי שאנון שרדונה
ניחוחות של אפרסק לבן ואגסי ברטלט מאזנים את הטעמים המסקרנים של הדרים, וניל קלוי וקררוממה ברודללה.