צלעות חזיר ממולאות בצל ותפוז-רוטב אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תפוח ובצל ממולא צלעות חזיר עם רוטב תפוז-אננס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 522 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא שמן, צלעות חזיר, תפוח של סבתא סמית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב בצל, צלעות חזיר ברוטב בצל, ו צלעות חזיר עם טרגון-רוטב בצל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לחתוך בעדינות כיסים לתוך צלעות על ידי חיתוך אופקית בצד. על צלחת, לשים מלח ופלפל. לדלות צלעות בתיבול. במחבת בינונית על חום בינוני, לטגן את הבייקון, בצל קצוץ, טימין, ומרווה עד הבייקון הוא כמעט פריך ואת הבצל מתחילים caramelize סביב הקצוות, על 10 דקות.
מוסיפים תפוחים, חמאה, 2 כפות של אננס-מיץ תפוזים וקינמון. מתבלים במלח ופלפל. דברים כל קוצצים בתערובת תפוחים ולהחזיק יחד עם שיפודים. באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה, להוסיף מספיק שמן כדי מעיל המחבת ולצרוב את שני הצדדים של הצלעות עד חום זהוב, על 4 דקות לכל צד.
להוסיף 1 כוס אננס-מיץ תפוזים ואת שאר בצל טריזים סביב הצלעות. מתבלים במלח ופלפל ואופים עד שמבשלים דרך, כ -20 עד 25 דקות, בהתאם לעובי הצלעות, צולה 2 עד 3 פעמים.
הסר צלעות חזיר מחבת ולתת לנוח 10 דקות.
מוסיפים את מיץ התפוזים האננס שנותר ומגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת. להביא את הנוזל לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים גרידת לימון ופטרוזיליה.
יוצקים רוטב על צלעות חזיר.