קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

צלעות חזיר ממולאות חמוציות-משמש עם ברוקוליני

צלעות חזיר ממולאות חמוציות-משמש עם ברוקוליני
צלעות חזיר ממולאות חמוציות-משמש עם ברוקוליני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, מולסה, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב בורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן בורבון שוקולד קאפקייקס עם ציפוי פקאן חמאה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלי חזיר ממולא לימון ופרושוטו עם ברוקוליני, בייקון עטוף צלע חזיר ממולא, ו צלע חזיר-מתכון טוסט צרפתי ממולא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים תחילה 4 מרכיבים ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון; מעבדים עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים 1 כפית מולסה, ודופק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
4
חותכים חריץ אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל צלע חזיר ליצירת כיס. ממלאים באופן שווה בתערובת חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
צלעות חזירצלעות חזיר
5
מפזרים צלעות חזיר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזירצלעות חזיר
6
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה ועמידה בתנור על אש בינונית-גבוהה. צורבים צלעות חזיר 2 דקות מכל צד. לזרוק ברוקוליני הנותרים 1 כף שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
BroccoliniBroccolini
צלעות חזירצלעות חזיר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים ברוקוליני סביב חזיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים 9 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של חזיר רושם 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מעבירים חזיר וברוקוליני לצלחת הגשה; מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מוסיפים למחבת ציר, בורבון ומולסה 1 כפית שנותרה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים 2 דקות או עד מופחת בחצי, גירוד במחבת כדי לשחרר חתיכות להשחמה. מערבבים שמנת; מבשלים 3 דקות או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מגישים רוטב על צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מקשטים ברוקוליני, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי.
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.