קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קינוחי מרנג תותים

קינוחי מרנג תותים
קינוחי מרנג תותים הם תוספת ללא גלוטן . מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 438 קלוריות . זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לכם תמצית וניל, תותים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינוחי מרנג לימון , קינוחי מרנג חגיגיים וקאפקייקס תותים עם קרם חמאה מרנג שוויצרי תותים .

הוראות

1
מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה. צייר עשרים וארבעה 4-in. x 2-1/2 אינץ'. מלבנים על הנייר; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
12 אונקיות בשר בקר טחון רזה במיוחד12 אונקיות בשר בקר טחון רזה במיוחד
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
2
למרנג, בקערה גדולה, מקציפים את החלבונים, 1 כפית וניל, קרם טרטר ומלח במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, על גובה גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
בננה (בשלה), מעוכהבננה (בשלה), מעוכה
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקןאננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
משמשים (מיובשים), קצוציםמשמשים (מיובשים), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דלעת, שימוריםדלעת, שימורים
3
הכנס קצה מאפה עגול #12 בשקית מאפה או בשקית ניילון כבדה. ממלאים שקית במרנג. מעבירים מרנג בשורות ארוכות על מלבנים עד שכל אחד מהם מתמלא לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצהשוקולד אפייה מתוק למחצה
שקית מאפהשקית מאפה
4
אופים בחום של 250 מעלות למשך שעה אחת או עד להתייצבות וייבוש. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
5
מוציאים מהתנור ומצננים על ניירות אפייה. לאחר שהתקרר לחלוטין, מסירים את המרנגים מהנייר ומאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
6
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
5 כוסות אפרסקים קלופים פרוסים5 כוסות אפרסקים קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
7
מורחים כף אחת על כל מרנג.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך למשולשים, או שבבי פיתהלחתוך למשולשים, או שבבי פיתה
8
מניחים לעמוד עד שהשוקולד מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)
9
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים ואת יתרת הווניל, מקציפים גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות חלב2 כפיות חלב
בננה (בשלה), מעוכהבננה (בשלה), מעוכה
5 כפות ריבת פטל5 כפות ריבת פטל
ציוד שתשתמש בו
דלעת, שימוריםדלעת, שימורים
10
מניחים בצד 12 תותים; חותכים את שאר התותים ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
משחת שעועית אסייתיתמשחת שעועית אסייתית
11
מניחים 12 מרנגים על צלחת הגשה שטוחה.
12
מורחים כל אחד ב-2 כפות קצפת; למעלה עם תותים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
משחת שעועית אסייתיתמשחת שעועית אסייתית
לחתוך למשולשים, או שבבי פיתהלחתוך למשולשים, או שבבי פיתה
13
מורחים כל אחד ב-2 כפות קצפת. משטחים את יתרת המרנגים והקצפת. מכסה בצורה רופפת; מקררים עד שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
לחתוך למשולשים, או שבבי פיתהלחתוך למשולשים, או שבבי פיתה
14
רגע לפני ההגשה מזלפים סירופ שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
5 כפות סירופ תותים5 כפות סירופ תותים
15
חותכים תותים שמורים לשניים. מסדרים את הצד החתוך כלפי מטה מעל הקצפת. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
משחת שעועית אסייתיתמשחת שעועית אסייתית