קינוחי מרנג תותים
קינוחי מרנג תותים הם תוספת ללא גלוטן . מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 438 קלוריות . זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לכם תמצית וניל, תותים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינוחי מרנג לימון , קינוחי מרנג חגיגיים וקאפקייקס תותים עם קרם חמאה מרנג שוויצרי תותים .
הוראות
מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה. צייר עשרים וארבעה 4-in. x 2-1/2 אינץ'. מלבנים על הנייר; לְהַפְרִישׁ.
למרנג, בקערה גדולה, מקציפים את החלבונים, 1 כפית וניל, קרם טרטר ומלח במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, על גובה גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות.
הכנס קצה מאפה עגול #12 בשקית מאפה או בשקית ניילון כבדה. ממלאים שקית במרנג. מעבירים מרנג בשורות ארוכות על מלבנים עד שכל אחד מהם מתמלא לחלוטין.
אופים בחום של 250 מעלות למשך שעה אחת או עד להתייצבות וייבוש. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך שעה.
מוציאים מהתנור ומצננים על ניירות אפייה. לאחר שהתקרר לחלוטין, מסירים את המרנגים מהנייר ומאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים כף אחת על כל מרנג.
מניחים לעמוד עד שהשוקולד מתייצב.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים ואת יתרת הווניל, מקציפים גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מניחים בצד 12 תותים; חותכים את שאר התותים ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מניחים 12 מרנגים על צלחת הגשה שטוחה.
מורחים כל אחד ב-2 כפות קצפת; למעלה עם תותים פרוסים.
מורחים כל אחד ב-2 כפות קצפת. משטחים את יתרת המרנגים והקצפת. מכסה בצורה רופפת; מקררים עד שעתיים.
רגע לפני ההגשה מזלפים סירופ שוקולד.
חותכים תותים שמורים לשניים. מסדרים את הצד החתוך כלפי מטה מעל הקצפת. מקררים שאריות.