צלעות חזיר מצופות רוזמרין עם אגסים
אם יש לכם מיץ תפוחים, צלעות חזיר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות חזיר מצופות רוזמרין עם כרוב מוקפץ, צלעות כבש מצופות רוזמרין, ו צלעות חזיר עם אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים, ולהניח בצד.
לרסס מחבת גדולה עם ספריי בישול במשך 3 שניות; חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטוגנים 10 דקות או עד להשחמה קלה.
רסס צלעות חזיר משני הצדדים עם ספריי בישול במשך 2 שניות, ולחץ בחוזקה עם תערובת רוזמרין. לרסס כל צלע חזיר משני הצדדים עם ספריי בישול 1 שנייה נוספת, ואת המקום במחבת.
מבשלים צלעות מעל חום בינוני-גבוה 6 דקות בכל צד.
מוסיפים יין; מבשלים, מכוסים, 10 דקות.
הסר צלעות חזיר, שמירה על שאריות במחבת.
מוסיפים בצל, אגס וסוכר חום למחבת; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.