צלעות חזיר סיניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך זנגביל טחון, פלפל, תערובת תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר סיניות, צלעות חזיר סיניות, ו צלעות חזיר, בסגנון סיני.
הוראות
1
בקערה, מערבבים את רוטב הסויה, סוכר חום, מיץ לימון, שמן צמחי, זנגביל ואבקת שום. מניחים בצד חלק מהתערובת בקערה נפרדת להשרות במהלך הבישול. פירס את צלעות החזיר משני הצדדים עם מזלג, מניחים בשקית ניילון גדולה resealable, ומכסים עם תערובת המרינדה הנותרים. מקררים 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלעות חזיר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.