צלעות חזיר סלואו בבישול איטי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר בבישול איטי. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.68 דולר למנה. מנה אחת מכילה 269 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . אם יש לכם בצל, שמנת מרוכזת של מרק עוף, תפוחי אדמה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 49% , שהוא מוצק. עוף ברביקיו מגורר ברוטב , כדורי בשר חריפים חמים ומתוקים , וחזיר קלואה בבישול איטי עם רוטב אננס צ'ילי מתוק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מפזרים צלעות חזיר עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים צלעות בשמן במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
בקערה גדולה משלבים את המרק, הבצל, הקטשופ ורוטב ווסטרשייר; יוצקים על צלעות. מכסים ומבשלים על גבוה 4-5 שעות או עד שהבשר רך.
מגישים עם תפוחי אדמה או אורז.