קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

צלעות חזיר עגבניות אני

צלעות חזיר עגבניות אני
צלעות חזיר עגבניות אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, צלעות חזיר, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 86%. מתכונים דומים: צלעות חזיר עגבניות מתובלות, צלעות חזיר עגבניות, ו צלעות חזיר עם כרוב ועגבניות.

הוראות

1
מחממים מספיק שמן רק כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לדלות את צלעות חזיר בקמח, להוסיף פאן חום היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר צלעות ולהניח בצד.
3
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים ומערבבים במשך 5 דקות, או עד שכמעט רך. להחזיר צלעות חזיר למחבת ויוצקים ברוטב עגבניות. אפשר לרוטב להתחיל לבעבע ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מבשלים במשך 30 דקות ועונה עם אבקת שום, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.