צלעות חזיר עם דלורית, אסקרול ואגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם דלעת סקווש, אסקרול, ואגוזי מלך. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 381 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שאלוט, שמן זית, מרווה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו צלעות חזיר מתובל עם דלעת סקווש, צלעות חזיר עם תפוחים קינמון ודלעת חמאה, ו צלעות חזיר צלויות ודלורית עם כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה. לשפשף צלעות חזיר עם 1/2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פלפל ומבשלים עד חום זהוב בצד אחד, על 3 דקות. בעוד בשר חזיר מבשל, הליבה בערך לקצוץ escarole.
הוסף 2 כפות. מרק, חומץ, סוכר חום, ונשאר 1/4 כפית. כל מלח ופלפל למחבת ומבשלים 1 דקה.
להוסיף שאלוט, סקווש, מרווה, ו escarole למחבת. מבשלים עד escarole נבול, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם עם מלקחיים.
שים מחבת בתנור ואופים, חשופים, עד הדלעת היא רק במכרז, על 20 דקות.
הסר מהתנור בשר חזיר בכושר, צד השחמה למעלה, בין ירקות.
טפטוף שנותר מרק על תערובת ומפזרים אגוזי מלך על גבי. חזרו לתנור ואפו, חשופים, עד שהירקות מתחילים להפוך לזהב וחזיר מבושל דרך, 5 עד 10 דקות.