קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים
הכנת צלעות חזיר במילוי תפוחים אורכת כ -50 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מתאים ל-6 מנות . מנה אחת מכילה 579 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 יגידו שהוא פגע בול. אם יש לכם לחם בן יום, חמאה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 93% , המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את צלעות חזיר קלות במילוי , צלעות חזיר עם מילוי חמוציות מיובשות, פטריות וערמונים , ואת צלעות חזיר עם תפוח - טעימה של סתיו ב-30 דקות .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, ערבבו קמח ו-1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
2
מוסיפים את צלעות החזיר; מערבבים לציפוי. במחבת טפלון מצופה בספריי שמן, משחימים את הצלעות כ-3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים לתבנית אפייה רדודה בנפח 2.5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
בקערה גדולה, שלבו את קוביות הלחם, התפוחים, הסלרי, הבצל, תבליני העוף, הפלפל והמלח הנותר; ערבבו לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
פאי דלעותפאי דלעות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים מים וחמאה; מערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
6
מניחים חצי כוס מלית על כל צלעות חזיר. מכסים ואפים ב-175 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות. מסירים את המכסה; אופים 5-10 דקות נוספות או עד שמדחום הבשר מראה 71 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן