הכנת צלעות חזיר במילוי תפוחים אורכת כ -50 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מתאים ל-6 מנות . מנה אחת מכילה 579 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 יגידו שהוא פגע בול. אם יש לכם לחם בן יום, חמאה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 93% , המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את צלעות חזיר קלות במילוי , צלעות חזיר עם מילוי חמוציות מיובשות, פטריות וערמונים , ואת צלעות חזיר עם תפוח - טעימה של סתיו ב-30 דקות .
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
מוסיפים מים וחמאה; מערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
6
מניחים חצי כוס מלית על כל צלעות חזיר. מכסים ואפים ב-175 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות. מסירים את המכסה; אופים 5-10 דקות נוספות או עד שמדחום הבשר מראה 71 מעלות צלזיוס.