קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים
הכנת צלעות חזיר במילוי תפוחים אורכת כ -50 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מתאים ל-6 מנות . מנה אחת מכילה 579 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 יגידו שהוא פגע בול. אם יש לכם לחם בן יום, חמאה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 93% , המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את צלעות חזיר קלות במילוי , צלעות חזיר עם מילוי חמוציות מיובשות, פטריות וערמונים , ואת צלעות חזיר עם תפוח - טעימה של סתיו ב-30 דקות .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, ערבבו קמח ו-1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את צלעות החזיר; מערבבים לציפוי. במחבת טפלון מצופה בספריי שמן, משחימים את הצלעות כ-3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים לתבנית אפייה רדודה בנפח 2.5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
בקערה גדולה, שלבו את קוביות הלחם, התפוחים, הסלרי, הבצל, תבליני העוף, הפלפל והמלח הנותר; ערבבו לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים מים וחמאה; מערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מניחים חצי כוס מלית על כל צלעות חזיר. מכסים ואפים ב-175 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות. מסירים את המכסה; אופים 5-10 דקות נוספות או עד שמדחום הבשר מראה 71 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה