קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים

צלעות חזיר עם מילוי תפוחים
הכנת צלעות חזיר במילוי תפוחים אורכת כ -50 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מתאים ל-6 מנות . מנה אחת מכילה 579 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 יגידו שהוא פגע בול. אם יש לכם לחם בן יום, חמאה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 93% , המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את צלעות חזיר קלות במילוי , צלעות חזיר עם מילוי חמוציות מיובשות, פטריות וערמונים , ואת צלעות חזיר עם תפוח - טעימה של סתיו ב-30 דקות .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, ערבבו קמח ו-1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים את צלעות החזיר; מערבבים לציפוי. במחבת טפלון מצופה בספריי שמן, משחימים את הצלעות כ-3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מעבירים לתבנית אפייה רדודה בנפח 2.5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
בקערה גדולה, שלבו את קוביות הלחם, התפוחים, הסלרי, הבצל, תבליני העוף, הפלפל והמלח הנותר; ערבבו לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
מוסיפים מים וחמאה; מערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
6
מניחים חצי כוס מלית על כל צלעות חזיר. מכסים ואפים ב-175 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות. מסירים את המכסה; אופים 5-10 דקות נוספות או עד שמדחום הבשר מראה 71 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד