צלעות חזיר עם מיץ תפוחים עם תפוחים צלויים
והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא מרווה, קלבדוס, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. נסו Cider-Brined חזיר צלעות עם תפוחים מוקפצים, צלעות חזיר מוגשות עם תפוחים מוקפצים, ו Cispin Cider-Brined ו Glazed, צלעות חזיר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את מרכיבי המלח.
שים את הצלעות בשקית פלסטיק גדולה, resealable ויוצקים במי מלח. לחץ את האוויר מתוך התיק ולאטום בחוזקה.
מניחים את התיק בקערה או צלחת מעוטרת ומקררים במשך 1 עד 1 שעות, הופכים את התיק כל 30 דקות.
הסר את הצלעות מהתיק ולהשליך את המלח. יש לשטוף את הצלעות מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מברשת קלה או לרסס את הצלעות עם שמן ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 עד 30 דקות לפני צלייה. הכן את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית.
בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, לחמם את ג 'לי וחמאה, ערבוב עד ג' לי נמס.
הסר מהחום ומערבבים בקלבדוס. אם זיגוג מתקרר, לחמם בעדינות עד נוזל. מניחים בצד חצי זיגוג לשמש רוטב עם חזיר בגריל.
מברישים את הזיגוג הנותר על כל פרוסות התפוח ולאחר מכן את הצלעות.
צחצח את סורגי הבישול. גריל את הצלעות על חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם מעט ורוד במרכז, על 10 דקות, מפנה פעם אחת.
הסר את הצלעות מן הגריל ולתת מנוחה במשך 3 עד 5 דקות. בזמן שהם לנוח, לצלות את התפוחים על חום בינוני ישיר עד פריך במכרז, על 2 דקות, מפנה פעם אחת.
מגישים את הצלעות ותפוחים חמים עם זיגוג שמורות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.