גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, רוטב ווסטרשייר, קטשופ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 64%. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב ברביקיו אפרסק, צלעות חזיר עם רוטב בורבון-אפרסק, ו צלעות חזיר עם רוטב אפרסק אוכמניות.
הוראות
1
מבשלים את הריבה, הקטשופ, 1 כף רוטב ווסטרשייר ו -3 כפות מים במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, תוך הקצפה, עד להסמכה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
דגני קריפיקס, מרוסקים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ריבה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מקציפים פנימה את החומץ, ואז את החמאה, כמה חתיכות בכל פעם; להקציף כמה כפות מים אם הרוטב סמיך מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מסירים מהאש ומכסים.
4
מכניסים את השעועית הירוקה לקערה חסינת מיקרוגל; מפזרים מים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בניילון, חודרים את הפלסטיק ומיקרוגל עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מקציפים בקערה 1 כוס קמח, אבקת האפייה, 1/2 כוס מים, חלבון הביצה ואת 1 כפית רוטב ווסטרשייר שנותרה; מוסיפים עוד כמה כפות מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
שים את 1/2 כוס הקמח שנותרה בכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
7
מחממים שמן צמחי בגודל 1/4 אינץ ' במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע ל 375 מעלות צלזיוס על מדחום טיגון עמוק. מחפרים את צלעות החזיר בקמח ואז טובלים בבלילה. מטגנים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט רוסית נהר פינו נואר (חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.