זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חומץ יין אורז, מיונז, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה קלאסי עבור 50, סלט תפוחי אדמה קלאסי, ו סלט תפוחי אדמה קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הוסף 2 ליטרים מים לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים תפוחי אדמה, 2 כפות מלח כשר, 2 כפות סוכר, ו 2 כפות חומץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
3
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מורחים לתוך שכבה אפילו, ואז מפזרים 2 כפות חומץ. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, כשלושים דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
מערבבים את שאר הסוכר, חומץ שנותר, סלרי, בצל, בצל ירוק (אם משתמשים), פטרוזיליה (אם משתמשים), חמוצים, חרדל, ומיונז בקערה גדולה. מערבבים עם מרית גומי לשלב. מקפלים בתפוחי אדמה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לכסות ולנוח במקרר לפחות 1 שעה ועד שלושה ימים לפני ההגשה.