צלעות חזיר עם רוטב צלילת חרדל
צלעות חזיר עם רוטב צלילן חרדל דורש כ 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, צלעות חזיר, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה לא כזה אדיר. נסו מדליונים חזיר עם רוטב צלילת חרדל, צלעות חזיר עם שומר ורוטב צלפים, ו בשר חזיר פילה ברוטב שמנת קפר חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות חזיר באופן שווה עם מלח 1/4 כפית פלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר; מבשלים 3 דקות בכל צד.
הסר מהמחבת; להפריש, ולשמור על חם.
להוסיף שאלוט למחבת; saut 1 דקה.
להוסיף 1/4 הנותרים פלפל כפית, יין, הבא 3 מרכיבים. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות או עד מופחת בחצי. להחזיר חזיר למחבת; לבשל מעל חום בינוני-גבוה 1 דקה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.