צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים
צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 542 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לכם חמאה, גבינת צ'דר, חרדל דיז' ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו תפוחי אדמה מסולסלים וצלעות חזיר, צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים, ו צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם 1 כף חמאה.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני. צלעות חזיר העונה עם מלח ופלפל; לבשל במחבת עד השחמה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
להמיס 3 כפות הנותרים חמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מערבבים חרדל וקורנית לתוך החרדל; מתבלים במלח ופלפל.
מקציפים קמח לתערובת החמאה כדי ליצור משחה סמיכה. לאט לטאטא מרק עוף וחצי לתערובת הדבק עד חלקה. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתעבות לרוטב, על 5 דקות; להסיר מהחום.
מכסים את החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה עם כמחצית פרוסות תפוחי אדמה בצל קצוץ.
מפזרים על מחצית גבינת צ ' דר מעל תערובת תפוחי אדמה. מסדרים את צלעות החזיר על פני שכבת גבינה.
שכבה נותרת תפוחי אדמה ובצל על צלעות החזיר.
יוצקים את הרוטב באופן שווה על תערובת תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. מנה עליונה עם גבינת צ ' דר שנותרה, לעבור תנור כדי לצלות, ולהמשיך לאפות עד העליון הוא השחמה מבעבע, על 5 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.