צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מרוסקים מלאים
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 72 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, מרק עוף, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מטוגנים טעונים במלואם, מלא טעון פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה הסלבק טעונים במלואם (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים בסיר גדול 20 עד 25 דקות. או עד למכרז. בינתיים, לבשל ומערבבים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. בטל את כל אבל 1 כף. טפטוף ממחבת.
מוסיפים צלעות לטפטופים במחבת; מבשלים על חום בינוני-גבוה 3 דקות. בכל צד או עד לסיום (145F).
העברת צלעות לצלחת, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות צלעות כדי להתחמם.
מוסיפים מרק למחבת; מערבבים לגרד חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
להוסיף גבינת שמנת; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד גבינת שמנת הוא נמס לחלוטין רוטב מעובה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים ב 1 כף. עירית.
מסננים תפוחי אדמה; לחזור למחבת. מחית כדי עקביות הרצוי. מערבבים צ ' דר, בייקון וערית נותרת.
מגישים עם בשר ורוטב מחבת.