צלעות חזיר עם תפוחים, בצל ותפוחי אדמה מתוקים
צלעות חזיר עם תפוחים, בצל, בטטות דורש מסביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו צלעות חזיר מטוגנות עם בטטות ותפוחים, צלעות חזיר סיידר דיז'ון עם בטטות ותפוחים קלויים, ו פירה בטטות, צלעות חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מבושלים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
צלעות חזיר העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולסדר במחבת בטוחה תנור בינוני. צלעות חזיר עם בצל, בטטות ותפוחים.
מפזרים סוכר חום. מתבלים עם 2 כפיות פלפל ו 1 כפית מלח.
מכסים, ואופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד שתפוחי אדמה מתוקים רכים וצלעות חזיר הגיעו לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.