צלעות חזיר צלויות עם ויניגרט חזיר סראנו
צלעות חזיר צלויות עם ויניגרט חזיר סראנו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. אם יש לך 4 צלעות חזיר, ענפי טימין, פלר דה סאל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרובולונה-צלעות חזיר ממולאות בויניגרט טרגון, צלעות חזיר ודלעת עם ויניגרט זרעי דלעת, ו צלעות עגל צלויות עם ויניגרט שום צעיר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שומן הוא שניתנו, על 6 דקות.
הסר בייקון ושמורה לשימוש נוסף.
להעביר 1/3 כוס בייקון טפטוף למדידת כוס (להוסיף שמן צמחי למדוד 1/3 כוס במידת הצורך).
מרתיחים מרק בסיר קטן כבד עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף שאלוט; סאוטה עד מכרז, על 3 דקות.
מוסיפים בשר חזיר קצוץ, ואז סוכר חום וחומץ. להגדיל את החום בינוני; מערבבים עד התערובת היא סירופ, על 2 דקות.
מוסיפים מרק מופחת; מרתיחים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
יוצקים דרך מסננת לתוך סיר קטן אותו; להשליך מוצקים מסננת. תניח בצד את ויניגרט.
מפזרים צלעות חזיר במלח ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות חזיר למחבת; לבשל עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד.
העברה למחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק צלעות בשכבה אחת.
מוסיפים זרזי טימין למחבת; מניחים בתנור וצולים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך רושמי צלעות 66°, על 8 דקות.
הסר מהתנור; תן לעמוד בעת סיום ויניגרט.
לחמם מחדש ויניגרט על אש בינונית.
להקציף בטפטפי בייקון ובשר חזיר סראנו. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים 1 צלעות חזיר על כל אחד 6 צלחות.
מפזרים פלר דה sel, אם תרצה. ויניגרט כפית נגמר.
מגישים עם מוקרמים תפוחי אדמה.