צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, סוכר, חמוץ אפרסק חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף, צלעות חזיר בגריל עם רוטב עגבניות אפרסק, ו אפרסק ובצל אדום להתענג עם צלעות חזיר בגריל.
הוראות
בסיר רחב 6 עד 8 ליטר להקציף יחד 8 כוסות מים, מלח, וסוכר עד מלח וסוכר מומסים.
הוסף צלעות חזיר כדי מי מלח ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
הכן גריל לחום ישיר צלייה על פחם בינוני חם (חום בינוני גבוה לגז; ראה הליך צלייה להלן).
הסר צלעות חזיר ממי מלח, מלח משליך, ואת חותכות טפיחה יבש עם כמה שכבות של מגבות נייר. צלעות עונה עם פלפל.
מתלה גריל שמן, אז צלעות גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך מדי פעם ונע סביב אם ההתלקחויות להתרחש, עד השחמה, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
להעביר צלעות לאזור ללא גחלים מתחת (אם באמצעות גז, לכבות צורב ולהעביר צלעות לאזור מעל צורב כיבוי) ואז לכסות עם מכסה, וגריל, מפנה צחצוח עם נוזל, עד מדחום מוכנס אופקית למרכז קוצצים קרוב לעצם מבלי לגעת בו רושם 145°f עבור בשר ורוד מעט, על 2 עד 3 דקות יותר.
העברת צלעות למגש ולתת לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מגישים צלעות עם רוטב אפרסק.
הוראות צלייה פחם• * פתחי אוורור בתחתית הגריל: אור starter ארובה גדולה מלאה בפחם (עדיף עץ).לבישול ישיר-חום• * כאשר גחלים מוארים, לזרוק אותם על פני מתלה תחתון, משאיר מקום ללא גחלים בצד אחד של הגריל שווה לגודל של האוכל כדי להיות בגריל שבו אוכל ניתן להעביר במקרה של כל התלקחות קופצים.* כאשר פחם הופך לבן אפרפר (להתחיל לבדוק גחלים לאחר 15 דקות), הגריל יהיה החם ביותר שלה ואז יתחיל להתקרר. זה יהיה בטמפרטורה בינונית-חמה נכונה כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה הגריל (ישירות מעל הגחלים) במשך 3 עד 4 שניות.הוראות צליה גז• * מחממים את כל המבערים על גבוה מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום על פי המתכון.