צלעות חזיר קיסר ופסטה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. לכי לחנות ותקני גבינת פרמזן, פסטה פנה, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צלעות חזיר קיסר, ורוניקה של פסטה Bianc (Pastan ו צלעות חזיר), ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל.
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות על החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני 5 דקות. או עד שיהיה חם מאוד. צלעות למעלה באופן שווה עם 2 כפות. רוטב 1/4 כוס גבינה; הקש גבינה לתוך ההלבשה כדי לאבטח.
מוסיפים צלעות, גבינות למטה, למחבת; לבשל 4 דקות. בכל צד או עד לסיום (145F).
העברה לצלחת; כיסוי כדי להתחמם.
מסננים פסטה; מוסיפים למחבת עם תרד ושום. מבשלים ומערבבים 1 דקות. או רק עד תרד הוא נבול. מערבבים ב הנותרים ההלבשה, גבינה ועגבניות; לבשל ומערבבים 1 דקות. או עד מחומם דרך.