צלעות חזיר קלועות
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו לנסות את בשר החזיר הקלוע. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם תיבול אידיוט קריבי, בשר חזיר, שמנת מתוקה כבדה, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. נסו צלעות חזיר אפטאון ורוטב תפוחים: צלעות חזיר צלויות עם תפוחים אסקלופדיים, צ'יפוטלה בשר חזיר, ו בשר חזיר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את המכרז לשניים לאורכו; חותכים כל מחצית לשלוש רצועות עד 1 אינץ'. של קצה אחד. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את צוף המנגו, 1/4 כוס רום, שמן, 1 כף תיבול אידיוט ושום; הוסף חזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עד 4 שעות.
מסננים וזורקים את המרינדה.
הניחו חצאי פילה על קרש חיתוך נקי וצמה; אבטח קצוות רופפים בעזרת קיסמים.
מפזרים תיבול אידיוט שנותר.
צמות גריל, מכוסות, על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145*. מחק קיסמים.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
בינתיים מניחים את השמנת, יתרת הרום והמנגו במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לסיר קטן; מחממים דרך.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. בלסקו דה באקדאנו סווינטו גפן מלבק הישנה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![בלסקו דה בקדאנו סווינטו גפן ישן מלבק]()
בלסקו דה בקדאנו סווינטו גפן ישן מלבק
צבע גארנט עמוק מבריק. מורכב, פירותי כהה וארצי על האף, עם חיך עסיסי של פירות אבן אדומים בשלים וריבות מודגשות בתווים חריפים וטעימים. סווינטו, בעל טעם נדיב, צפוף ולא מסונן, משיג איזון יוצא מן הכלל בין האופי החזק של מלבק והאלגנטיות המשייית. יין זה עשוי מגפנים מלבק בן 114.