צלעות חזיר רזות חנוקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר רזה חנוק. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 264 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קרם, קרם מרוכז של מרק פטריות, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות.
הוראות
לקצץ כל שומן גלוי מן צלעות חזיר.
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות חזיר; מבשלים כ 4 דקות בכל צד או עד מעט השחמה.
הסר צלעות חזיר ממחבת; להפריש.
באותו מחבת, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל ופטריות; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים במרק, מים, רוטב סויה, מרווה ופלפל עד מעורבב היטב.
חום לרתיחה. להחזיר צלעות חזיר למחבת; כפית חלק מהרוטב על חזיר. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 12 עד 15 דקות, ערבוב ולהפוך צלעות חזיר מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
מערבבים שמנת חמוצה עד היטב מעורבב וחלק. לבשל, לערבב כל הזמן, רק עד חם.
מגישים צלעות חזיר עם תערובת פטריות.