צלעות חזיר רטובות עם פרוסות תפוז
אם 47 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות חזיר רטובות עם פרוסות תפוז יכול להיות סופר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, פלפל, צלעות ירך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר רטובות, צלעות חזיר רטובות, ו צלעות חזיר מתובלות.
הוראות
נקב צלעות חזיר במזלג מספר פעמים בכל צד.
שלב צלעות חזיר והבא 3 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top גדולה. לכסות או לאטום, ולהירגע במשך 30 דקות.
הסר צלעות מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מפזרים צלעות באופן שווה עם מלח ופלפל שחור.
מערבבים יחד ריבה ורוטב ברביקיו בקערה קטנה.
מברשת צד אחד של צלעות חזיר באופן שווה עם חצי תערובת ריבה.
צלעות גריל, תערובת ריבה בצד למעלה ומכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
10 דקות. הפוך צלעות חזיר, ולהתחכך באופן שווה עם מחצית הנותרים של תערובת ריבה. גריל 10 דקות או עד הסוף.
הסר צלעות מגריל, ולתת לעמוד 5 דקות.
פרוסות תפוז גריל, מכוסות במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה 1 דקה בכל צד.
* 4 (1 1/4 אינץ ' עבה) צלעות חזיר ללא עצמות ניתן להחליף. צמצם את זמן הצלייה ל-8 דקות בכל צד או עד לסיום.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב הצלייה המקורי של ג 'ק דניאל מס' 7 ברביקיו.