צלעות חרדל וצ'יפס
צלעות חרדל וצ'יפס נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם תפוחי אדמה floury, פפריקה, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Cheesy chops & chips, צ'יפס סלמי עם מטבל חרדל מגורען, ו צ'יפס סלמי פריך עם חרדל טימין.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף שמן וכמה תיבול בתבנית אפייה.
פרושים בשכבה אחת ואופים במשך 20 דקות.
מוסיף את זרעי שומר ופפריקה, להפוך תפוחי אדמה ואופים במשך 20 דקות יותר עד הזהב.
בינתיים, לבשל את השעועית הירוקה במים רותחים במשך 5-6 דקות. לרוץ מתחת למים קרים ולנקז היטב.
מערבבים 1 כף יותר שמן, חומץ, שאלוט, סוכר, 1 כפית חרדל וכמה תיבול. לזרוק את שומר ושעועית ירוקה ברוטב.
לשפשף את השמן שנותר על הצלעות והעונה. מטגנים למחבת כ -7 דקות בכל צד עד מבושל דרך. הקפד חום שומן על הקצה, מדי. למרוח עם חרדל הנותרים לנוח כמה דקות.
מגישים עם צ ' יפס וסלט שעועית, מטפטף מעל מיצי מנוחה mustardy.