צלעות חרדל וצ'יפס נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם תפוחי אדמה floury, פפריקה, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Cheesy chops & chips, צ'יפס סלמי עם מטבל חרדל מגורען, ו צ'יפס סלמי פריך עם חרדל טימין.
הוראות
1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף שמן וכמה תיבול בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
פרושים בשכבה אחת ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיף את זרעי שומר ופפריקה, להפוך תפוחי אדמה ואופים במשך 20 דקות יותר עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
נוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, לבשל את השעועית הירוקה במים רותחים במשך 5-6 דקות. לרוץ מתחת למים קרים ולנקז היטב.