צלעות טלה בבישול איטי הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -33 גרם חלבון , 53 גרם שומן , ובסך הכל 631 קלוריות . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם טימין, אורגנו, צלעות טלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -4 שעות ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61% . נסו רסק תפוחים בבישול איטי , קורנדביף וכרוב בבישול איטי , וצ'ילי בקר בבישול איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים בצל בתוך 3-Qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
שלבו את האורגנו, הטימין, אבקת השום, המלח והפלפל; לשפשף את צלעות הטלה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
8 בצלי שאלוט גדולים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים צלעות מעל בצל. למעלה עם שום. מכסים ומבשלים על נמוך 4-6 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק