קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

צלעות טלה מצופות מנטה

צלעות טלה מצופות מנטה
צלעות טלה בציפוי נענע אורך כ -50 דקות מתחילתן ועד סופן. מתכון זה מנות ל-4 מנות . לבמנה עיקרית זו יש 423 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. 28 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 78% . מתכונים דומים: צלעות טלה בגריל עם סלט פסטה ירקות גולמיים , צלעות טלה עם פטרוזיליה , וכדוריבשר טלה מתובלים ברוטב יוגורט לימון-נענע .

הוראות

1
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מרפדים תבנית אפייה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
מבשלים עלי נענע בסיר עם מים רותחים במשך כ-10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מעבירים את עלי הנענע לקערה עם מי קרח; משרים למשך 30 שניות, מסננים וסוחטים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
שלבו נענע מולבנה עם שום, שמן זית, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין במעבד מזון או בלנדר. טחנו במשך 20 עד 30 שניות עד לקבלת תערובת פירורית דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מעבירים את תערובת הנענע לקערה גדולה; מערבבים פנימה את גבינת פרמז'ן-רג'יאנו, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
ערבבו בקערה קטנה 1/4 כוס חרדל דיז'ון ו-2 כפיות דבש, והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
ערבבו שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז, 2 כפיות דבש, כפית חרדל דיז'ון, מלח ופלפל שחור בצנצנת עם מכסה. נערו את הוויניגרט במרץ עד לאיחוד, כ-30 שניות. הניחו את הוויניגרט בצד.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
פורסים חריצים של 1.5 עד 2.5 ס"מ בין כל עצם במדדי הטלה כדי להבטיח שהבשר יצלה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מתבלים כל רשת במלח ופלפל שחור מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
11
מחממים שמן צמחי במחבת על אש גבוהה. משחימים כל נתח טלה במשך 2 עד 3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מעבירים את נתחי הטלה לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
13
מברישים כל רשת בתערובת חרדל ודבש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
14
פזרו תערובת נענע מעל החלק העליון והדפנות של כל מדף.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
15
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה בחלק העליון ומדיום-רייר במרכז, כ-20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור להראות 52 עד 54 מעלות צלזיוס (125 עד 130 מעלות פרנהייט).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
16
מוציאים מהתנור ומניחים לבשר הטלה לנוח 10 דקות לפני ההגשה, כשהוא מזולף מעל ויניגרט חרדל דבש.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם