צלעות טלה מצופות מנטה
צלעות טלה בציפוי נענע אורך כ -50 דקות מתחילתן ועד סופן. מתכון זה מנות ל-4 מנות . לבמנה עיקרית זו יש 423 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. 28 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 78% . מתכונים דומים: צלעות טלה בגריל עם סלט פסטה ירקות גולמיים , צלעות טלה עם פטרוזיליה , וכדוריבשר טלה מתובלים ברוטב יוגורט לימון-נענע .
הוראות
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
מרפדים תבנית אפייה בנייר כסף.
מבשלים עלי נענע בסיר עם מים רותחים במשך כ-10 שניות.
מעבירים את עלי הנענע לקערה עם מי קרח; משרים למשך 30 שניות, מסננים וסוחטים יבשים.
שלבו נענע מולבנה עם שום, שמן זית, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין במעבד מזון או בלנדר. טחנו במשך 20 עד 30 שניות עד לקבלת תערובת פירורית דקה.
מעבירים את תערובת הנענע לקערה גדולה; מערבבים פנימה את גבינת פרמז'ן-רג'יאנו, ומניחים בצד.
ערבבו בקערה קטנה 1/4 כוס חרדל דיז'ון ו-2 כפיות דבש, והניחו בצד.
ערבבו שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז, 2 כפיות דבש, כפית חרדל דיז'ון, מלח ופלפל שחור בצנצנת עם מכסה. נערו את הוויניגרט במרץ עד לאיחוד, כ-30 שניות. הניחו את הוויניגרט בצד.
פורסים חריצים של 1.5 עד 2.5 ס"מ בין כל עצם במדדי הטלה כדי להבטיח שהבשר יצלה באופן שווה.
מתבלים כל רשת במלח ופלפל שחור מכל הצדדים.
מחממים שמן צמחי במחבת על אש גבוהה. משחימים כל נתח טלה במשך 2 עד 3 דקות מכל צד.
מעבירים את נתחי הטלה לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מברישים כל רשת בתערובת חרדל ודבש.
פזרו תערובת נענע מעל החלק העליון והדפנות של כל מדף.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה בחלק העליון ומדיום-רייר במרכז, כ-20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור להראות 52 עד 54 מעלות צלזיוס (125 עד 130 מעלות פרנהייט).
מוציאים מהתנור ומניחים לבשר הטלה לנוח 10 דקות לפני ההגשה, כשהוא מזולף מעל ויניגרט חרדל דבש.