צלעות כבש בגריל עם קוסקוס בקארי וקישואים רייטה
צלעות כבש בגריל עם קוסקוס בקארי וקישואים רייטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. אם יש לכם פלפל, יוגורט יווני, קוסקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו המבורגרים טלה בקארי עם ירקות בגריל ומנטה רייטה, מותן כבש בגריל עם עגבניות ומלפפון רייטן וקוסקוס ישראלי, ו צלעות כבש כמון צלויות עם קוסקוס בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל משומנת קלות על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
בינתיים, טוסט קארי, כורכום (אם משתמשים), קינמון, ו 1/4 כפית פלפל בסיר כבד קטן על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים מים, 1/2 כפית מלח, וחמאה ומביאים לרתיחה.
מניחים קוסקוס בקערה חסינת חום ויוצקים בתערובת מים רותחים, ואז מכסים במהירות עם צלחת או ניילון לעטוף ולתת לעמוד 5 דקות.
בעוד עומד קוסקוס, לטפוח צלעות יבש ומפזרים משני הצדדים עם 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל. צלעות גריל, מתהפכות פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
עבור raita, מערבבים יחד יוגורט, קישואים, נענע, ונותר 1/2 כפית מלח.
קוסקוס עם מזלג ומגישים עם כבש וraita.