צלעות כבש בלסמיות דבש
צלעות טלה דבש בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חומץ בלסמי, דבש, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו צלעות טלה בלסמיות ודבש בלסמי, צלעות כבש בלסמיות דבש, ו צלעות כבש צלויות עם דבש-תאנים בלסמיות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
בקערה של מעבד מזון, לשלב את חומץ בלסמי, שום, דבש ופטרוזיליה. דופק עד מעורבב. עם המכונה פועלת, לאט לשפוך שמן צמחי עד התערובת חלקה ויוצר רוטב עבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור בקערה קטנה.
מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל.
טפטוף עם שמן זית ומפזרים רוזמרין. גריל צלעות כבש במשך 2 עד 3 דקות בכל צד עד בינוני-נדיר.
סדר את צלעות הכבש על מגש. כפית את הרוטב מעל או לשרת את הרוטב בצד.