צלעות כבש במרינדה, בפירורי לחם עם רוזמרין ושום
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. וזה אדיר. נסו צלעות כבש רוזמרין ושום, צלעות כבש רוזמרין - שום, ו צלעות כבש רוזמרין ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, שום ורוזמרין בקערה שאינה תגובתית.
מניחים את צלעות הכבש במרינדה ולהסתובב. מקררים, חשופים, למשך 1 1/2 עד 3 שעות, מסתובבים פעם או פעמיים.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
הסר צלעות כבש מן המרינדה ולהניח אותם בצד. זרוק את רוזמרי sprig.
להקציף ביצים לתוך שאריות המרינדה.
מורחים פירורי לחם על צלחת גדולה.
לטבול צלעות כבש לתוך תערובת ביצה / מרינדה, ואז לתוך פירורי הלחם,ציפוי שווה.
מניחים את הצלעות בפירורי לחם לתוך צלחת אפייה מוכנה. להשליך מרינדה / תערובת ביצה.
אופים במשך 20 דקות ולהפוך צלעות מעל.
אופים במשך 15 דקות נוספות או כדי doneness הרצוי.